Produkty pro pečovatelská zajišťovna (8)

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a zahřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 4,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g Sacharidy: 7,2 g Z toho cukry: 4,5 g Vláknina: 1,3 g Bílkoviny: 6,1 g Sůl: 0,90 g
Ruská Panenka

Ruská Panenka

honeybush*, rooibos*, zelený rooibos*, pomerančová kůra*, citronová kůra*, okvětní lístky chrpy*, bergamotový esenciální olej, květy měsíčku*, přírodní bergamotová chuť. *Produkty z ekologického zemědělství Reference: RECCOMM104
Pyrénées Perche Klobásy

Pyrénées Perche Klobásy

Sušená klobása bez laktózy a bez lepku. Přírodní střívko s popelovou květinou. Tradiční řemeslná výroba, domácí. Stejná masa jako pro klobásu z Pyrenejí, s ještě chutnějšími aromaty díky užšímu střívku. Dělá radost při večerních aperitivech.
Pasterizované máslo 1/2 sůl

Pasterizované máslo 1/2 sůl

Pasterizované máslo 1/2 sůl Ref: BEU001 Obsah: 250 g
PESK BIZ - Rybí tyčinka z tresky

PESK BIZ - Rybí tyčinka z tresky

PESK BIZ je název pocházející z Bretaně, který znamená „bretonská rybí tyč“. Tento název nebyl zvolen náhodně, neboť odráží autenticitu našeho řemesla. PESK BIZ je také naše řada 3 prémiových produktů vyrobených z úlovků našich 2 lodí: Joseph Roty II a Emeraude. Naše suroviny jsou poté přepravovány do našeho workshopu v Saint-Malo, kde připravujeme bretonské rybí tyče! Jazyky na obalu: FR Celková trvanlivost: 60 dní Zaručená trvanlivost od výrobce: 35 dní
Přírodní Klobása - Přípravená Jídla

Přírodní Klobása - Přípravená Jídla

Vepřové klobásy, původ Francie, přírodní střívka, sůl, pepř. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Uvařte je s hráškem, nebudete litovat! Doporučuji je podávat s Minervois nebo Corbières. Jsem fanoušek klobás, a tak jsem se rozhodl je také připravit ve sklenici.
Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Chutné pro dva, tyto lahodné kuřecí ravioli jsou pečlivě připraveny s rajčatovou omáčkou ochucenou provensálskými bylinkami, pro kompletní a gurmánské jídlo.
Zelný guláš - Bistronomický

Zelný guláš - Bistronomický

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 6,2 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 2,5 g Sacharidy: 3,6 g Z toho cukry: 1,9 g Vláknina: 1,1 g Bílkoviny: 6,9 g Sůl: 1,1 g